Hos Næstved Speedskating Klub kan du gøre lige hvad du har lyst til, hvad enten du er nybegynder, vil rulle for sjov, få styr på en dårlig ryg, knæ o.s.v., eller hvis du er seriøs og vil gå hele vejen til landsholdet. Vi har plads til alle.

Nybegynder hold for børn og voksne

Hvad enten du er 4 år eller 70 år er der på begynder/voksen holdet plads til alle. Der leges med de små og de får hurtigt en stor sikkerhed indlært, så man også er tryg ved at have dem med sig på stier og veje.

Er du oppe i alderen og har en dårlig ryg eller dit gamle fodboldknæ gør at du ikke mere kan holde ud og løbe eller cykle, så er rulleskøjteløb lige sagen, da man ikke får hårde stød op i ryggen eller belaster knæene så meget som når man løber. 

Eliteholdet

Er du meget øvet, har du  mulighed for at komme på vores Elitehold, hvor det går rigtig stærkt, til tider helt op til 40 km/timen. Her bliver teknikken som du har på nået på begynder/voksen holdet, udviklet yderligere og pudset af og så går det stærkt. Udover træning på skøjter to dage om ugen en dag om ugen med alsidig styrketræning.

Se mere om hvor og hvornår de forskellige hold træner under fanen "Træningstider".

Kom og vær med.

De første 3 gange er gratis.

Vi glæder os meget til at se dig.