13-Maj-2019

Program til DM på vejbane og bane

Se programmet og deltagerliste

19-Marts-2018

Frivillighedskorps i Arena Næstved

Orientering om samarbejde med Arena Næstved, frivillighedskorps

Som I nok har hørt om har vi I NSK og andre idrætsklubber lavet et samarbejde med Arena Næstved I forbindelse med arrangementer i Arenaen og de øvrige haller.

Hvad får vi ud af det I NSK
Arena Næstved vil udbetale en timeløn til klubben og altså ikke til de enkelte, beløbet ligger ikke helt fast endnu men vil ligge mellem 50-70 kr I timen og det diskuteres om der skal være andre fordele som billige billetter til andre arrangementer. Andre fordele diskuteres også. Der bliver inden længe afholdt et møde hvor det endeligt bliver besluttet hvorledes beløbene bliver
Der er en lang række opgaver som vil blive uddelegeret af Flemming Valdorf som vil være ansvarlig for samarbejdet fra Arenaens side. De har også allieret sig med sikkerhedsfirmaet som står bag Roskildefestivallen, så det bliver grebet professionelt an og der vil blive uddannelse og informationsmøder.

Hvordan fordeles pengene I NSK
Bestyrelsen har frem til generalforsamlingen besluttet at vi laver en model hvor hver løber har en konto I NSK hvor 50 % af afregningen pr time indsættes på en personlig “konto” som så kan bruges til betaling af f.eks Påsketur eller lignende for den enkelte løber. Forældre har også mulighed for at deltage I opgaverne og deres timer bliver tilskrevet deres børns konto.
De sidste 50 % af beløbet vil indgå I klubbens regnskab og kan forhåbentlige bruges til yderligere tiltag I klubben. I første omgang vil det dog gå til at dække det budgetterede underskud vi har indregnet i indeværende regnskabsår.
Med de arrangementer som Arenaen regner med at få ind vil det betyde at vi kan hente mellem 50-80.000 kr hjem til klubben, hvilket er et betydeligt beløb. Det afhænger selvfølgelig hvor mange der vil yde en indsats.
Arenaen vil også gerne lave et team på tværs af foreningerne som føler et fælles ansvar sammen med Arenaen og som skal have det sjovt sammen under og imellem arrangementerne.

Første opgave Langfredag den 30. Marts 2018 Koncert

Behov:
6 personer stage hands 8.00 -12.00
Teddy Mastrup
John Pedersen
Kaj Rahbkek
Michael Romer
Jesper Jensen

8 personer Garderobe fra 17.30

Rikke Mastrup
Anne Stennicke
Robert Stennicke
Signe Stennicke
Amalie Henmar
Henriette Henmar
Karina (Johannes mor)
Jesper Jensen

Ovenstående er de jeg har registreret til opgaven den 30/3. Jeg mangler dog en person til hjælp med Stage Hands, så hvis der er en der kan må I gerne sende mig en SMS på 20933380 så hurtigt som muligt.

Jeg sender yderligere oplysninger så snart der er kommet klarhed over de sidste detaljer. Der er flere der har sagt ja til at deltage, så jeg får lavet en oversigt over alle der har meldt sig, men det er ikke for sent

Venlig hilsen
Jesper Jensen
Formand NSK

17-Marts-2017

Indbydelse til TT

Kære speedskatere på Talenttruppen!

DRsU’s Talenttrupsamling i Slagelse den 7.-9. April 2017
Tilmeldingsfrist 26. Marts 2017

12-Februar-2017

Et lille glimt fra Januarstævne

Her et lille glimt til fra Januarstævne hvor TV2Øst var på besøg

12-Februar-2017

TV2ØST var på besøg ved Januarstævne

TV2Øst var på besøg ved Januarstævnet og gav god reklame for sporten

13-Februar-2017

Fastelavnsfest

Indbydelse til Fastelavnsfest i Fladsåhallen den 25. februar

16-Marts-2017

Matchmind Indbydelse DM- deltager

Se indbydelse

08012017 DM_indoor_i_Naestved_4_marts_2017

Indbydelse til DM Indendørs 2017

Indbydelse sportsklassestævne-1

Indbydelse fra Slagelse Inliner Klub
Indbydelse til sportsklassestævne.
Søndag d. 12. marts fra kl. 10.00 til 14.00
Dørene åbnes kl. 9.00
i Vemmelev Hallen
Skolevej 2, 4241 Vemmelev.